Christine Sutter

Christine Sutter, az Adventa-Initiative életerőkutató és elemző laboratórium alapítója és kutatója

Biológiai tanulmányokat folytattam és környezetvédelemi mérnökként, ökotoxikológiai szakterületen szereztem diplomát. Farmakológiai kutatólaboratóriumban dolgoztam, majd egy szennyvíztisztító telepet irányítottam.

1999 óta végzek kutatási tevékenységet a vízminőségről és a kozmikus hatásokról a Theodor Schwenk által alapított Áramlástudomány Intézetben (Institut fuer Stroemungswissenschaften, Németország).
Az Adventa-Initiative életerőkutató és elemző laboratórium alapítójaként 2017-től itt tevékenykedek.
A Dorian Schmidt (Gesellschaft fuer Bildekraefteforschung, Németország) által alapított formáló erők kutató társaságának aktív tagja vagyok.

Christine Sutter: A Halak-Szűz erőkről

1917-ben, miközben folyt az első világháború, amely a világ addigi rendjét fenekestől felforgatta – pl. ekkor kapitulált a Török Birodalom fennhatósága alatt álló Jeruzsálem az angolok előtt – Rudolf Steiner november 25-én fontos előadást tart Dornachban.

Az okkult testvériségek befolyásáról, valamint azon törekvéséről beszél, hogy az érzékfeletti erőket, mint az elektromosságot és a mágnesességet kihasználva az egész Földön bizonyos hatásokat hívjanak elő, valamint arról, hogy ehelyett “meg kell kísérelni, hogy a szellemi-éterit a külső gyakorlati élet szolgálatába állítsuk”.